^Back To Top

  • Restauranten

    Restauranten kan tilbyde selskaber op til 30 personer

  • Festsalen

    I Festsalen er der mulighed for selskaber op til 140 personer.

  • Køkkenet

    I vores moderne køkken tilberedes alle retter til både vores selskaber, og til levering ud af huset

Alle priser er incl. opdækning enten ved runde eller ved firkantede borde
med hvide duge, servietter, blomsterdekorationer, kandelabre og servering.


Har De specielle ønsker til maden, så kan vores køkken "det hele" -
nedenstående er blot forslag til Deres fest.


Husets vine er Bourgogne hvidvin og Primitivo rødvin kr. 185,- pr. åbnet flaske.
Specielle vinønsker opfyldes også gerne.
0,4 l Carlsberg  Pilsner og Tuborg Classic fra fad kr. 35,-. Stort udvalg i sodavand kr. 25,-,
Velkomstdrink, kaffe, cognac / Bailey, spiritus m.m.

Menuer ud af huset: Min. 12 kuverter

Det store kolde bord, frokostbuffetter og receptioner kontakt os på telefon eller mail

Se alle Selskabsmenuer nedenfor billedet




Forretter:

Supper:
Asparges -, champignon -, tomatsuppe kr. 55,-
Til alle supper serveres hjemebagt brød.

Forretter:
Æg og rejer a la mimose med salat og brød kr. 60,-
Tarteletter med høns i asparges anrettet med persille kr. 60,-
Tapas anretning med spanske specialiteter og brød kr. 75,-
Laksesymphoni med varm røget laks, fersk røget laks og lakseroulade, dressing og salat kr. 110,-
Perlehønebryst med druer i balsamico, salat  og brød kr. 95,-

Mellemretter:
Ønsker De at udvide menuen til 4 eller 5 retter, så har vi mange gode forslag.

Hovedretter:
Alle hovedretter fadserveres og der bydes to gange til hver gæst.

Dampet laks med grønne asparges, små kartofler og Sauce Hollandaise kr. 185,-
Andesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler, surt / sødt, gele  og sauce kr. 185,-
Dyreryg med tyttebær, champignon, haricot verte, waldorfsalat, pommes rissollées og vildtsauce kr. 195,-
Flæskesteg med hvide- og brunede kartofler, rødkål og sauce kr. 165,-
Kalvefilet stegt som vildt med smørristede kartofler, garniture, tyttebær og vildtsauce kr. 185,-
Helstegt oksemørbrad med smørristede kartofler, champignon, haricot verte og rødvinssauce kr. 205,-
Oksemørbrad med svampepapilotte, Pommes Anna, Haricot Verte og rødvinssauce kr. 220,-
Braiseret lam med timian, rosmarinkartofler, salat og lammeskysauce kr. 220,-
Rosastegt kalvefilét med timianstegte kartofler, champignon og haricot verte samt rødvinssauce kr. 185,-

Desserter:
Vanilleis med chokoladesauce kr. 49,-
Chokoladekage med vanilleis kr. 55,-
Citronfromage med knas kr. 55,-
"Regnbueis". Tallerkenanrettet med lækker vanille- og chokoladeis samt solbærsorbet kr. 60,-
3 europæiske oste med brød og smør kr. 65,-
Pandekage med vanilleis og mandeldrys kr. 60,-


Natmad:
Vi opfylder gerne specielle ønsker.

Asparges-, tomat-, eller champignonsuppe med hjemmebagt brød kr. 55,-
Kartoffel/porresuppe med bacon og hjemmebagt brød kr. 60,-
Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat kr. 55,-
Hjemmelavet biksemad med spejlæg kr. 60,-
Te og snitter - som i "gamle dage" kr. 75,- incl. te
Tarteletter med høns i asparges kr. 60,-
Pølse- og ostebord med hjemmebagt brød og tilbehør kr. 80,-
Ostebord med 3 europæiske oste med brød kr. 60,- + kr. 10,- pr. ekstra ost
 

 

Det store kolde bord, frokostbuffetter og receptioner fra kr. 200,- Indhent venligst tilbud
 

Brunch: Skal påbegyndes senest kl. 10.30

Kaffe, te og mælk ad libitum
Yougurt med müsli
Morgenbrød, rugbrød og franskbrød
Smør
Marmelader
Røræg
Bacon
Brunchpølser
Skinke
Grønsagstærte
Hjemmelavede frikadeller
Langtidslagret skæreost
Fransk landbrie
Kage
Kr. 185,- pr. person
1 gl. Spumante kr. 35,-

Copyright © 2013. Bjæverskov Forsamlingshus  Rights Reserved.