Bjæverskov Forsamlingshus

Centralt i Bjæverskov på Østsjælland

Bjæverskov Forsamlingshus er beliggende centralt og lokalt i Bjæverskov. Her har vi gode parkeringsforhold, så det er nemt at tilgå. Vi værner om høj service og kvalitet. En af vores spidskompetencer er maden. Vi laver traditionel dansk mad med moderne strejf.  

Vores baggrund

Bjæverskov Forsamlingshus er dit foretrukne forsamlingshus, når det skal være ekstra godt. Vi har hyggelige lokaler og tilbyder lækker mad til festligheder og arrangementer. Lad Bjæverskov Forsamlingshus være rammen for dit næste arrangement.

Vi har mange års erfaring og kompetent personale, der værner omhyggeligt om hvert enkelt arrangement. Vi uddanner vores personale og bygger langsomt på, så de får flere færdigheder og kompetencer, som kommer til udtryk ved høj service, overblik og professionalisme.

Hos Bjæverskov Forsamlingshus behøver du ikke at tænke på menuen. Vi tilbyder at klare den for dig. Da der ikke er langt fra køkken til bord, er du sikret lækre lune retter, som er lækkert tilberedt og delikat serveret. Læs mere om vores menu inde på siden. 

Store som små arrangementer i forsamlingshuset på Østsjælland

Hos Bjæverskov Forsamlingshus er der ingen arrangementer som er for simple eller komplicerede. Vi sørger for, at dit arrangement går op i en højere enhed ved at sikre lækker og delikat mad samt flotte lokaler med tilpassede dekorationer.  

.. Og meget mere

Få mere at vide

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om din muligheder hos Bjæverskov Forsamlingshus, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi tilbyder gerne et møde, så vi kan drøfte dine ønsker og behov.