Vores menu

Brunch og tapas i Bjæverskov Forsamlingshus

Vi tilbyder brunch eller lækker tapas. Det er perfekt til en hyggelig barnedåb, eller f.eks. en rund fødselsdag. Dine muligheder er mange, og nedenfor kan du læse mere om vores udvalg og sammensætning af mad og tilbehør. 

Hjemmelavet dansk mad

Hør mere om jeres muligheder hos Bjæverskov Forsamlingshus

Ingen forespørgsler er ens. Vi tilpasser vores kunders ønsker individuelt, hvorfor du er velkommen til at henvende dig til os. Sammen drøfter vi jeres ønsker og behov og finder frem til jeres muligheder. Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan få sammensat en lækker menu til jer.

Få en menu ud fra jeres ønsker

Nogle ønsker kun en hovedret, andre tre-retters menu, og der findes også en lang række eksempler på arrangementer, som kun indeholder kaffe og kage. Henvend jer til os og hav jeres ønsker klar. I kan være sikre på, at vi kan tilbyde jer den mad, I ønsker. Vi ser frem til at høre fra jer.

Råvarer af høj kvalitet
Råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvad menuen skal indeholde, er du også velkommen til at henvende dig til os. Vi har god erfaring med menuer og dertil sammensætning. Vi kan komme med nogle forslag, som passer til jeres fest eller begivenhed. Vi glæder os til at høre fra dig.